Retekszedés az iskolában

2020.11.09.

 

 Retekszedés az iskolában

 


Pénteken a 3. és 4. osztályos gyerekek ismét saját termesztésű zöldséggel egészítették ki a tízóraijukat. Az iskolai magaságyásból felszedték a piros, zsenge retkeket.
A retek antibakteriális, táplálkozási értékét elsősorban vitamintartalma adja. A szabad földön termesztett növény gumójában mindig több a C-vitamin, mint a hajtatottéban.
A magaságyásból szedett retek értékét az is növelte, hogy frissen fogyaszthatták a gyerekek.

 

Lőrincz Hajnalka
intézményvezető-helyettes

 

  

  

  

  

  

Visszalépés...

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, vagy ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.
Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva tekinthető meg!

Engedélyezem